NoGag | Oracoat

Gedurende 1 uur geen kokhalsneiging

10 seconden na het aanbrengen van NoGag wordt de kokhalsneiging gedurende 1 uur onderdrukt. Zo kunnen tandheelkundige procedures gemakkelijker en stressvrij voor patiënten en zorgverleners worden uitgevoerd. NoGag is een gepatenteerd mengsel van onder andere zout en citroenzuur, geen verdovend middel..

De kokhalsneiging verdwijnt binnen 10 seconden en werkt gedurende 60 minuten.

Bij röntgenfoto’s, digitaal scannen, kunstgebitten, procedures distaal in de mond, 3rde molar extracties etc.

NoGag: Slim, eenvoudig, stressvrij

In 10 seconden helpt het NoGag-poederpakket de kokhalsneiging gedurende 60 minuten te onderdrukken, waardoor stress voor patiënten en zorgverleners wordt weggenomen. NoGag blijkt 94% effectief te zijn

Wat is NoGag?

 • NoGag is een gepatenteerd mengsel van zout en citroenzuur, geen verdovend middel. Voor dit product zijn Amerikaanse patenten verleend en zeven internationale patenten ingediend.
 • Ideaal voor:
  digitaal scannen, kunstgebitten, röntgenfoto’s, procedures distaal in de mond, etc. NoGag versnelt deze procedures, voorkomt dat ze mislukken en neemt de stress voor alle betrokkenen weg.
 • Werkt samen met zenuw 9 om een biochemische nabootsing te creëren, waardoor de hersenen denken dat ze voedsel doorslikken en de kokhalsneiging wordt onderdrukt.
 • FDA Deel 182: Algemene voedselstoffen. MSDS beschikbaar.
 • Geen allergenen. Glutenvrij. Geen leeftijdsbeperkingen. Niet genoeg zout om niet te gebruiken bij mensen die zwanger zijn of hoge bloeddruk hebben.
 • Houdbaarheid van 36 maanden met 12 maanden garantie op retourneren of vervangen.
 • Geproduceerd in Desert Labs, Utah, VS. Door de FDA gecontroleerde en conforme faciliteit voor zowel nutraceuticals, farmaceutische producten als GMP.

NoGag heeft een “pittige” smaak, is niet overweldigend en wordt gemakkelijk verdragen door zowel kinderen als volwassenen.

Robert Olson, DDS – De oorsprong van NoGag

Als tandarts is Dr. Olson al meer dan 33 jaar met een wijdverbreid probleem geconfronteerd: de kokhalsneiging. Dit bleek een behoorlijke strijd te zijn voor een bepaalde patiënt, die zich begrijpelijkerwijs schaamde en waarbij handeling langer duurde dan normaal. Op dat moment werd het idee voor “NoGag” geboren. Dr. Olson dacht: “Mensen kokhalzen niet als ze eten en slikken, dus er moet een manier zijn om de kokhalsneiging onder controle te houden of te onderdrukken.” Hij realiseerde zich dat als de hersenen en zintuigen ertoe konden worden verleid te denken: ‘Ik ga gevoed worden’, de kokhalsneiging onderdrukt kon worden. Het werkte. En het is de afgelopen 24 jaar blijven werken met een succespercentage van 100%. Niemand kijkt ernaar uit om naar de tandarts te gaan, maar deze slimme, eenvoudige oplossing kan u eenvoudigere, nauwkeurigere tandheelkundige procedures mogelijk maken.

Hoe NoGag te gebruiken,
het is zo simpel als 1 – 2 – 3

Open het sachetje voor eenmalig gebruik.

 

NoGag

Giet poeder op het voorste bovenste 1/3 van de tong.

 

NoGag

 

Wacht 10 seconden.

NoGag

Voorkom mislukte procedures – verras uw patiënten en personeel

Röntgenfoto’s – Reinigingen – Digitaal scannen – Langdurige reconstructieve behandelingen distaal in de mond – 3rde molar extracties – etc.

Stel je voor dat je de patiëntervaring zou kunnen verbeteren door de kokhalsneiging bij elke procedure in slechts 10 seconden te elimineren.

Wist u dat de kokhalsneiging bovenaan de lijst van angsten van patiënten staat?

Er is van alles geprobeerd, van zout tot spray tot acupunctuur. Zoeken naar een manier om ‘er doorheen te komen’, maar toch is er tot nu toe geen slimme, eenvoudige, stressvrije oplossing gevonden voor de angst voor kokhalzen.

NoGag verandert dat allemaal in 10 seconden en is 94% effectief.

Hoe helpt het?

NoGag vermindert de drang om te kokhalzen, wat resulteert in een beter comfort en een rustiger, “beste ooit” patiëntervaring. Bovendien kunt u bij patiënten die kokhalsneigingen hebben behandelingen uitvoeren die zij anders zouden willen vermijden of waarschijnlijk zouden mislukken, zoals:

 • Röntgenfoto’s
 • Routinematig professioneel reinigen
 • Kroon- en brugwerk
 • Tanden bleken
 • Langdurige behandelingen distaal in de mond
 • En nog veel meer!

Ongeveer 8% van de patiënten kokhalst ALTIJD bij de tandarts (en dat geldt niet voor de mensen die te bang zijn om überhaupt te gaan), wat betekent dat de behandeling voor hen langer kan duren. Dat zijn 120 patiënten in een praktijk met 1.500 patiënten – een voltreffer voor patiënttevredenheid.