SanaBrux | Oracoat

SanaBrux®

Gebruik

Uitstekende bescherming tegen tandenknarsen - ook wel bruxisme genoemd. SanaBrux® verhelpt nachtelijke spanning in uw kaken en voorkomt tevens het tandenknarsen en het op elkaar klemmen van de boven- en onderkaak.
Tandenknarsen kan slijtage van uw tanden veroorzaken of uw tanden zelfs volledig kapotmaken. Hoofdpijn, rugpijn, nekpijn en kaakproblemen kunnen ook het gevolg zijn van tandenknarsen. De zachte, op maak gemaakte gebitsbeschermer beschermt uw tanden hiertegen.

Tegen tandenknarsen, bijten en klemmen tijdens het slapen, spanning in de kaak en problemen met het kaakgewricht, hoofdpijn en nekpijn.
Nadat het knarsbitje op de bovenkaak is geplaatst voorkomt het tandenknarsen en overmatige spanning in de kaak.

SanaBrux® wordt op uw tanden afgestemd. In de gebruiksaanwijzingen staat hoe het materiaal in heet water te verwarmen en daarna een individuele afdruk van uw bovengebit te maken.

Sanabrux® zorgt voor een zeer goede drukverdeling dankzij het vernieuwde ontwerp. Deze gebitsbeschermer wordt geproduceerd door het Zwitserse bedrijf Oscimed. Het materiaal is van topkwaliteit zonder plastificeermiddelen.
Bijgeleverd worden: een thermometer, een bijtplaatje voor het passend maken en een opbergdoosje met ventilatie.

Vraag gratis advieskaartjes aan op info@oracoat.nl

Gebruiksaanwijzing

De gebitsbeschermer is makkelijk aan uw tanden aan te passen: Verwarm het water en gebruik de drijvende thermometer om te meten wanneer het water de ideale temperatuur heeft bereikt.
Plaats hierna de gebitsbeschermer gedurende drie minuten in het verwarmde water.
Plaats SanaBrux® daarna op uw boventanden en duw stevig. Bijt stevig en duw met behulp van uw vingers tegen uw lippen en wangen – dit zorgt voor de optimale tandafdruk. Hou de gebitsbeschermer 2 minuten in uw mond – en dat is alles!

Spoel SanaBrux® voor gebruik altijd af met schoon water. U kunt de beschermer iedere nacht gebruiken. Maak SanaBrux® in de ochtend schoon met lauw water en een tandenborstel.

Verkrijgbaarheid

SanaBrux® is verkrijgbaar o.a. op deonlinedrogist.nl, deonlinetandarts.nl en kiesrijk.nl voor slechts:

€39,--

incl. btw. (elders €59,95!!)